ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Εκτύπωση φωτογραφίας


Εκτυπώστε σε φωτογραφικό χαρτί σε όλα τα μεγέθη! Με ασυναγώνιστη ποιότητα χρωμάτων & φιλικές τιμές από 0,20 €! Με παραλαβή στον χώρο σας ή στο καταστήματα μας! Η εκτύπωση των φωτογραφιών έγινε πλέον διασκέδαση!

photos prints

Καμβάς


Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε καμβά & δώστε μία καινούργια έννοια στην λέξη φωτογραφία. Φωτογραφικός καμβάς σε άριστη ποιότητα εκτύπωσης, ζωντανά χρώματα και μία μεγάλη γκάμα μεγεθών.


Τι είναι ο καμβάς; Ο καμβάς είναι ένα πρωτότυπο υλικό, που πάνω του μπορούμε να εκτυπώσουμε μια φωτογραφία. Είναι κάτι σαν καραβόπανο με πολλούς μικρούς πόρους. Η φωτογραφία πάνω σε καμβά παίρνει μια πολύ ενδιαφέρουσα μορφή, που παραπέμπει λίγο και σε ζωγραφική. Το υλικό του καμβά είναι πολύ εύκαμπτο (δεν κάνει εύκολα σπασίματα, όπως η εκτύπωση σε φωτογραφία).

canvas

Dibond (αλουμίνιο)


Το κορυφαίο υλικό επικόλλησης και παρουσίασης φωτογραφιών. To πάχος τoυ 3mm, το κάνει σχεδόν αόρατο και όμως τελείως άκαμπτο ακόμη και στη μεγαλύτερη δυνατή διάσταση των 60x90cm. Στην πίσω πλευρά μπαίνουν ράβδοι ανάρτησης που λειτουργούν ταυτόχρονα και σαν αποστάτες απομακρύνοντας 1cm την φωτογραφία από τον τοίχο.

dibond