ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ...

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Το όνομά μου είναι Δημήτρης, είμαι φωτογράφος και βρίσκομαι στην Τρίπολη. Γεννήθηκα στην Τρίπολη, ανέπτυξα το πάθος για τη φωτογραφία σε νεαρή ηλικία, έβγαλα την πρώτη μου φωτογραφία με μία φωτογραφική μηχανή Polaroid στην ηλικία των 8 ετών και άρχισα να φωτογραφίζω την οικογένειά μου και διάφορα τοπία!

Λίγα χρόνια αργότερα, με την κάμερά μου (αναβαθμίστηκε από την Polaroid σε φωτογραφική μηχανή 35 mm), είχα την ευκαιρία να φωτογραφίσω γάμους για μέλη της οικογένειας μου και φίλους μου.

Ζω στην Τρίπολη, αν και η δουλειά μου με πάει σε όλη την Ελλάδα. Είμαι πολύ παθιασμένος με τη φωτογραφία και ιδιαίτερα με τη φωτογραφία γάμου. Η καταγραφή αυτής της ιδιαίτερης στιγμής, η αίσθηση της αγάπης των δύο ανθρώπων και των οικογενειών τους, τα δάκρυα, η χαρά, η ευτυχία... η μέρα του γάμου είναι ένα τρέιλερ, περνάμε από πολλά συναισθήματα και είμαι εδώ για να τα καταγράψω όλα.

Στην ιστοσελίδα μου θα βρείτε μερικούς από τους γάμους που έχω φωτογραφίσει! Αν σας αρέσει το στυλ της φωτογραφίας μου και θέλετε να συζητήσετε μαζί μου για τα σχέδια του γάμου σας, θα ήθελα πολύ να σας ακούσω!

Alexopoulos Dimitris Profile